BIO Pizzolato M-Use Zero Sparkling
terug naar overzichtBIO Pizzolato M-Use Zero Sparkling
Cantina Pizzolato is een wijnhuis in Veneto dat al 5 generaties lang in handen van de familie Pizzolato. Vanaf de overname door de broers Settimo en Gino heeft het huis zich volledig gericht op Biologische certificering en is het inmiddels één van de meest vooraanstaande producenten van Biologische Prosecco. Men richt zich bij hierbij niet alleen op de wijn zelf, maar op alle aspecten. Zo zijn bijvoorbeeld de wijndozen van 100% gercycled materiaal en zijn de prachtige flessen uit de M(ulti)-use lijn gemaakt om ook later te worden gebruikt.
Proefnotitie:
Deze mousserende wijn wordt gemaakt van de most van verschillende witte druiven van de wijngaarden van Cantina Pizzolato. De blend van druiven wordt zorgvuldig geselecteerd voor optimale smaak. De wijn heeft een aangenaam bloemig aroma en in de smaak zorgen frisse appel en perzik voor een mooi geheel.
De wijn heeft een fijne en verfrissende mousse en een verfijnde smaak.
Drink deze wijn bij:
Niet alleen feestelijk om te zien, maar ook feestelijk om mee te proosten. Bijzonder goed te schenken op verschillende momenten en bij verschillende gerechten en hapjes. En natuurlijk om alcoholvrije cocktails mee te maken!
Wil je extra wijnadvies? Bel, app of mail.
specificatie | omschrijving |
---|---|
Alcoholpercentage | 0 % |
Druivensoort | Blend |
Serveertemperatuur | 4 - 6 C° |
Smaakprofiel | verfijnd, fris, aromatisch |
Op dronk | nu op dronk |
Wijnhuis | Cantina Pizzolato |
Land | Italië |
Wijnstreek | Veneto, Spumante d'Italia |
Wijnbouw | Biologisch en Vegan |